Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
River City Girls 2

River City Girls 2 introduserer skurkene i ny trailer

Bekrefter også at det støtter co-op for opptil fire spillere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

River City Girls 2 ble nylig utsatt fra en sommerutgivelse til en gang i fjerde kvartal for PC, PlayStation, Switch og Xbox. Heldigvis ser utviklingen ut til å gjøre fremskritt, og tydeligvis synes utvikler WayForward nå at det er på tide at vi møter skurkene i det nye eventyret.

De skriver blant annet at "The River City-seriens mest beryktede skurk, krimherren Samu, er tilbake, og - sammen med sin adopterte sønn Ken og datteren Sabuko - kommer han til å gjøre livet surt for Misako, Kyoko og deres allierte". Nøyaktig hvordan de ser ut denne gangen kan du se i den splitter nye traileren nedenfor, som også avslører at vi vil kunne spille co-op med opptil tre venner denne gangen.

HQ
River City Girls 2

Relaterte tekster

0
River City Girls 2 annonsert

River City Girls 2 annonsert

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

River City Ransom (også kjent som Street Gangs) er et av de mest ikoniske beat 'em up-spillene blant annet takket være dets RPG-mekanikker, som gjorde at det skilte seg...Loading next content