Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Road 96: Mile 0

Road 96: Mile 0, prequel til Road 96, treffer alle plattformer 4.

Digixart tar oss med på en reise tilbake gjennom Petria med historien om de to første barna som prøvde å flykte fra landet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi kunne ikke vært mer fornøyd med nyhetene vi bringer deg. Digixart, studioet bak road adventure Road 96, vender tilbake til asfalten med et nytt eventyr som fungerer som en prequel til 2019-indien.

Under navnet Road 96: Mile 0 dreier historien seg om to unge mennesker som tar sikte på å være de første til å unnslippe diktaturet utøvd av president Tyrak, og hvis eksempel ville bli fulgt av alle karakterene vi kontrollerte i Road 96. Selv noen av karakterene vi krysset stier med på reisen da, vil også vises her.

Både studioet og utgiver Ravenscourt har forberedt kunngjøringen på sosiale medier i noen dager, og nå har vi traileren tilgjengelig, som du kan se nedenfor. Road 96: Mile 0 vil bli utgitt på alle plattformer (PC, hvor den allerede har en side på Steam, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series og Nintendo Switch) samme dag: 4 April 2023.

HQ

Vi har nylig hatt muligheten til å chatte med skaperen av begge avdragene, Digixart grunnlegger og administrerende direktør Yoan Fanise, i hvis intervju (som du kan se nedenfor) han snakker om kunst, politikk og prosessuell historiefortelling i originalen.

HQ
Road 96: Mile 0

>

Relaterte tekster

0
Road 96: Mile 0Score

Road 96: Mile 0

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Digixarts prequel er her, men lever den opp til 2021s strålende eventyrspill?Loading next content