Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Robinson: The Journey

Robinson: The Journey blir fullpris og varer i 3-5 timer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært en del snakk om hvor mye virtual reality-spill bør koste, og diskusjonen vil nok ikke roe seg med det første etter Crytek sin nyeste annonsering.

De har nemlig avslørt at Robinson: The Journey vil koste 60 euro, altså det samme som de fleste andre "vanlige" spill. Samtidig kan de opplyse om at vi nok vil bruke rundt tre til fem timer første gang vi spiller, men at dette forlenges om du ønsker å finne hemmeligheter. Har du planer om å skaffe deg Playstation 4 Pro er det også verdt å merke seg at de vil fortelle om forbedringene den utgaven av spillet vil by på i løpet av kort tid.

Tror du et VR-spill på tre til fem timer kan være verdt fem-seks hundre kroner om alle timene er fylt med underholdning?

Robinson: The Journey

Relaterte tekster

1
Robinson: The JourneyScore

Robinson: The Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Gamereactors dinosaurnerd ga seg i kast med Cryteks forhistoriske eventyr, men har Robinson: The Journey det som trengs?Loading next content