Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Robinson: The Journey

Robison: The Journey - "Du vil glemme at du er i et spill"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi var så heldige å få prøve Robinson: The Journey tidligere denne måneden, og lot oss virkelig imponere. En av hovedgrunnene til dette var at verdenen føltes så virkelig, noe som gjorde at vi nesten glemte at vi spilte. Hovedårsaken til dette er detaljegraden i spillet.

Det er akkurat dette som er temaet i Crytek sin nye videodagbok. Her forteller de hvorfor det er så ekstremt viktig å håndlage nærmest alt når man skaper et virtual reality-spill. Vi er i alle fall ikke i tvil om at det høres interessant ut. Nå gjenstår det bare å se om de lever opp til det når spillet slippes til Playstation VR den 13. oktober.

HQ

Relaterte tekster

1
Robinson: The JourneyScore

Robinson: The Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Oliver Thulin

Gamereactors dinosaurnerd ga seg i kast med Cryteks forhistoriske eventyr, men har Robinson: The Journey det som trengs?Loading next content