Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rocket League

Rocket League bekreftet til PS4

Ny trailer fra spillet viser hva vi har i vente.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da er dagen endelig kommet for hardbarka fans av Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars. Nemlig dagen da utvikler Psyonix bekrefter at oppfølgeren Rocket League, tidligere kun annonsert til PC, også er på vei til Sonys nyeste spillmaskin.

Det har ligget litt i kortene at Playstation 4 får være med på bilfotball-moroa, men først i dag har utvikleren gått ut og bekreftet det på sin offisielle blogg.

Sammen med annonseringen følger en helt ny trailer og dessuten løfter om spilling på delt skjerm for inntil fire spillere.

I tillegg kunne Psyonix skryte på seg at Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars var blitt lastet ned mer enn to millioner ganger. Man må nesten spørre seg hvorfor man alltid ser de samme tjue-tredve på serverne.

Ifølge PS Blog skal Rocket League vises på Playstation Experience 5. desember, og lanseres på PS4 (og antagelig PC) våren 2015.

Se traileren her:

HQ
Rocket League
Et nytt bilde som viser den første gule bilen vi har sett i serien
Rocket League
Rocket League
Rocket League
Rocket League
Rocket League
Rocket League
Rocket League
Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...

0
Batmobile inntar Rocket League

Batmobile inntar Rocket League

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Batman har premiere i dag og introduserer en helt ny Batman - hvilket innebærer at han også har med seg en ny kjerre. Denne gangen er det en oppgradert klassisk...Loading next content