Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rocket League

Rocket League feirer Black History Month med gratis pakker

Tre gratis pakker med kosmetiske gjenstander fra "talentfulle svarte artister" vil bli gitt bort gratis i løpet av februar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Februar er Black History Month, en opprinnelig amerikansk årlig markering som nylig har fått oppmerksomhet utenfor landets grenser, ikke minst her i Europa. Spillverdenen merker dette mer og mer, og Psyonix og Epic har noe veldig fint å tilby Rocket League spillere.

De kunngjør at de denne måneden vil gi ut tre pakker via Item Shop som inneholder kosmetiske gjenstander for å feire "talentfulle svarte artister", og først ut er Genève Bowers bidrag, som du kan lese mer om her, samt kikke på et bilde av nedenfor.

Hva synes du om dette initiativet?

Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content