Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rocket League

Rocket Pass 2 kommer til Rocket League neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Psyonix kunngjorde nylig at Rocket Pass 2 kommer til Rocket League den 10. desember. Den er gratis på alle plattformer, og akkurat som med første Rocket Pass kan du oppgradere passet ditt til Premium for 10 nøkler, om det er ønskelig.

Rocket pass 2 kan skilte med Artemis Battle-Car, og nye tilpasningsattributter til flere Pro Tier-gjentsnader, blant annet "Special Edition"-attributten som gir deg en 25% sjanse til å låse opp en Special Edition av en Pro Tier-gjenstand.

For mer informasjon kan du sjekke ut traileren nedenfor.

HQ
Rocket League

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...

0
Batmobile inntar Rocket League

Batmobile inntar Rocket League

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Batman har premiere i dag og introduserer en helt ny Batman - hvilket innebærer at han også har med seg en ny kjerre. Denne gangen er det en oppgradert klassisk...Loading next content