Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Rockstar feirer 10 år med GTA V på en skuffende måte

Hvor er Lamar-utvidelsen min?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstar feirer i disse dager at det er 10 år siden lanseringen av Grand Theft Auto V. Det er 10 år siden Rockstar lanserte sitt mest vellykkede spill, et av tidenes mest solgte spill, en revolusjon innen åpen verden og mye mer.

Og hvordan velger Rockstar å feire dette jubileet, spør du? Med en rekke antrekk i GTA Online... Ta på deg antrekk inspirert av Michael, Franklin og Trevor og få bonuser i klassiske oppdrag.

Det er ikke akkurat den typen feiring som får deg til å skrike, men få av oss burde vel egentlig ha forventet mer. Rockstar jobber med Grand Theft Auto VI i disse dager, men det hadde likevel vært fint å se det gamle spillet få litt kjærlighet, for bortsett fra et og annet kupp her og der føles Grand Theft Auto V akkurat som opplevelsen for 10 år siden. Bortsett fra at du nå kan bli sprengt i luften av lasere fra hele kartet.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content