Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Rockstar øker plutselig prisen på GTA+-abonnementet

Den månedlige kostnaden har økt med 40 % uten mulighet for flermåneders- eller årsabonnement.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I likhet med andre abonnementstjenester har Rockstar valgt å øke prisen på GTA+ uten å informere noen på forhånd. Som VGC rapporterer har prisen på GTA+, som gir spillerne mer penger, biler, kosmetikk og mer, økt med opptil 40 %.

Tidligere var prisene $5,99 / €5,99 / £4,99 og har siden steget til $7,99 / €7,99 / £6,99. Som vanlig er Storbritannia den største taperen når det gjelder disse prisøkningene. Uten mulighet til å prøve å spare penger på et års- eller flermånedersabonnement, kommer mange abonnenter til å tape mer penger hver måned.

Du kan også spille Rockstar-spill via et GTA+-abonnement, men med tanke på det begrensede biblioteket som er tilgjengelig, og det faktum at kostnadene øker, ser det ut til at denne tjenesten kun vil være for de mest dedikerte Grand Theft Auto Online-spillerne.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...Loading next content