Norsk
Gamereactor
nyheter
Bully: Scholarship Edition

Rockstar ønsker å lage en oppfølger til Bully

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rockstars Dan Houser snakket nylig med Polygon, og da fortalte han at de var positive til å lage en oppfølger til mobbespillet Bully: Scholarship Edition. Spillet var konstroversielt da det ble lansert, men det fikk gode kritikker og solgte ganske bra.

- Jeg vet at jeg har lyst. Det er håpefullt, men man vet aldri. Det finnes mange retninger vi kan gå med spillet.

Mange fans har ytret ønske om å få se hovedpersonen Jimmy Hopkins bli voksen og innta rollen som en Grand Theft Auto-karakter i fremtiden, men Houser sier at dette aldri kommer til å skje.

- Jeg så ham som en slem tenåring som kom fra et dårlig hjem, men som likevel hadde en åpen fremtid. Han kommer ikke til å bli en biltyv. Han er altfor snobbete til det. Han går på en kjip privatskole, men kommer til å bli lykkelig ettersom han snart er ferdig med den verste delen av livet. Alternativt vil han ende om som en mislykket rikmannssønn.

Bully: Scholarship Edition
Bully: Scholarship Edition

Relaterte tekster

Rykte: Bully 2 er under utvikling

Rykte: Bully 2 er under utvikling

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Rockstar nyter fortsatt enorm suksess med Grand Theft Auto V, og snart kommer det etterlengtede Red Dead Redemption 2. På toppen av dette ser det også ut til at de...

2
Bully slippes til mobil i dag

Bully slippes til mobil i dag

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nå ti år siden Rockstars Bully ble sluppet til Playstation 2, og dette jubileet skal Grand Theft Auto-gjengen markere ved å slippe spillet til Android og iOS....Loading next content