Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Knight

Rocksteady ansetter til neste prosjekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mesteparten av det ekstra innholdet til Batman: Arkham Knight er nå lansert, og Rocksteady ser ut til å ha rettet blikket mot neste spillprosjekt. Via deres Twitter-konto får vi vite at det søker folk til deres London-baserte studio, og det er i første omgang områdene Network, Engine Coders og VFX de skal dekke opp.

Du som er interessert og kvalifisert til å jobbe hos Rocksteady kan stikke inn på denne lenken for å søke. Vi vet ennå ikke hva de jobber med, men du kan jo sende oss en diskret epost hvis du får jobben.

Batman: Arkham Knight

Relaterte tekster

Batman: Arkham KnightScore

Batman: Arkham Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Superhelten som egenhendig revolusjonerte actionspillene gjør sin debut på de nye konsollene. Vi har nok en gang storkost oss i rollen som mørkets ridder...

5
Rocksteady savner allerede Batman

Rocksteady savner allerede Batman

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hos de fleste har det første eller andre spillet i Batman: Arkham-serien aller høyest stjerne, men trilogiens avslutning med Batman: Arkham Knight (Origins snakker vi...Loading next content