Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Age of Conan: Unchained

Røde tall for Funcom

Age of Conan-nedgangen fortsetter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tallene for fjerde kvartal har kommet fra Funcom, og ikke overraskende er dette dyster lesing. Fasiten viser minus 155 millioner kroner, skriver e24.no. Til sammenligning var tallene for samme kvartal året før minus omlag 19 millioner.

- Det er klart at om vi får 100.000 abonnerende spillere, vil vi anse Age of Conan mislykket, sa Sandnes til E24 i mai i fjor.
I august kunne Funcom melde at de hadde 415.000 spillere, men analytiker Fredrik Thoresen i DnB NOR Markets anslår nå at spillet har under 100.000 aktive spillere. Dermed har verdien av Age of Conan sunket med rundt 127 millioner kroner.

De gode nyhetene oppi alt dette, er at de spillprosjektene som er under utvikling hos Funcom ikke er i fare. Selskapet har nok penger til å fullføre og lansere påbegynte spill, blant annet MMO-prosjektet The Secret World.

Age of Conan: Unchained
Age of Conan: Unchained
Age of Conan: Unchained

Relaterte tekster

Age of Conan: Hyborian AdventuresScore

Age of Conan: Hyborian Adventures

ANMELDELSE. Skrevet av Berit Ellingsen

Norges største spillprosjekt noensinne. Berit har meldt flytting til Hyboira, og gir deg her sin dom over Funcoms brutale rollespill. Les hele anmeldelsen innenfor!Loading next content