Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Roller Champions

Roller Champions er Ubisofts svar på Rocket League og kan prøves nå

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I klassisk stil var Ubisoft såpass fulle av hull at Roller Champions lekket ut før det franske selskapet hadde planlagt, men de hadde uansett en liten overraskelse på lur.

Som ventet kunne de selvsagt gi oss en trailer som helt klart får rulleskøytespillet til å minne litt om Rocket League hvor vi spiller tre mot tre i en arena hvor målet er å frakte en ball fem ganger rundt løypen for å vinne. Med vegger og konstruksjoner plassert rundt omkring er det mulig å unngå motstanderne på noen akrobatiske måter, så det skal bli fascinerende å se om dette kan bli en hit. Kanskje får vi en indikasjon de neste dagene, for du kan prøve en alphautgave nå og frem til den 14. juni på Uplay helt gratis.

Hvordan synes du det virker?

HQ
HQ
Roller Champions

Relaterte tekster

0
Roller ChampionsScore

Roller Champions

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Tre år etter kunngjøringen er Ubisoft endelig klare, og heldigvis er Roller Champions for det meste gøy.Loading next content