Norsk
Gamereactor
lifestyle

Rolls-Royce har avduket et Phantom som det beskriver som et "skreddersydd mesterverk"

Bilen er laget sammen med den nederlandske motedesigneren Iris van Herpen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens mange sannsynligvis allerede forbinder navnet Rolls-Royce med skreddersydde biler, har bilprodusenten nå avduket en titt på en ny oppføring i Phantom-serien som den personlig beskriver som et "skreddersydd mesterverk".

Denne bilen, kjent som Phantom Syntopia, er laget sammen med den nederlandske motedesigneren Iris van Herpen, og regnes også som den "mest teknisk komplekse" Phantom som noen gang er laget.

Du kan se hvorfor Rolls-Royce kaster rundt alle disse imponerende begrepene når du får et glimt av bilen, da den har et interiør med 3D-teksturer, har en "Weaving Water Starlight Headliner" som beskrives som den "mest komplekse i Rolls-Royce-historien", og er den første Rolls-Royce som har en "skreddersydd duft" som tar sikte på å skape en "virkelig oppslukende opplevelse".

Selve bilen er basert på Phantom Extended-karosseriet, og vil også bli støttet med et engangsplagg som designes av van Herpen for å matche Phantom Syntopia.

Dette er en annonse:

Hvis du tilfeldigvis er en Scrooge McDuck-type med et basseng fullt av gullmynter og er interessert i å få en av disse bilene, er du dessverre ute av lykke, ettersom Rolls-Royce har kunngjort at Phantom Syntopia vil være på vei til en privat samling i mai og aldri vil bli kopiert.

Rolls-Royce har avduket et Phantom som det beskriver som et "skreddersydd mesterverk"Rolls-Royce har avduket et Phantom som det beskriver som et "skreddersydd mesterverk"
Rolls-Royce


Loading next content