Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Romain Grosjeans havarerte F1-bil skal stilles ut i Spania

Restene av den skremmende krasj vil være tilgjengelig for alle å se på en F1 utstilling i Madrid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De som følger Formula 1 vil huske den forferdelige krasjen som Haas-sjåfør Romain Grosjean opplevde under Bahrain Grand Prix tilbake i 2020. Sjåføren klippet en rivaliserende bil og torpederte inn i en sikkerhetsbarriere i en slik hastighet at han gikk gjennom barrieren, alt mens bilen delte seg i to og antente. Det var en hendelse som skremte seerne, men en som til slutt Grosjean gikk bort fra uten alvorlige skader takket være sikkerhetstiltakene som F1 bruker i denne tiden.

Det ødelagte chassiset har blitt holdt skjult i tre år siden hendelsen, men det vil snart endre seg, ettersom Sky Sports rapporterer at bilen skal vises på en F1 Exhibit i Madrid, Spania.

Det bemerkes også at utstillingen også vil inneholde usette opptak fra krasjet, slik at besøkende kan få en enda bedre ide om hva Grosjean opplevde under høyhastighetshendelsen.

Når det gjelder når du kan se bilen personlig, er utstillingen planlagt å åpne 24. mars, med showet som også tar en titt på fortiden, nåtiden og fremtiden for motorsporten.

Dette er en annonse:
Romain Grosjeans havarerte F1-bil skal stilles ut i Spania


Loading next content