Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gal*Gun: Double Peace

Røntgensyn-DLC til 600 kroner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Gal*Gun: Double Peace er navnet på et PC-spill utviklet av Alchemist, og der handler det om å holde seg unna forelskede jenter etter at du har blitt truffet av Amors pil. Du leste riktig, og det er ikke sikkert at det som nå kommer gjør saken noe bedre. Selve spillet koster kun 270 kroner på Steam, men forrige uke dukket det opp en tilleggspakke som gir deg røntgensyn - slik at du kan se jentenes undertøy.

Prisen på denne tilleggspakken er 600 kroner, og røntgensynet er faktisk alt den inneholder. Vi blir ikke overrasket om DLC-en selger godt, og samtidig ivaretar det dårlige ryktet visse deler av bransjen har.

Gal*Gun: Double Peace

Relaterte tekster

2
Røntgensyn-DLC til 600 kroner

Røntgensyn-DLC til 600 kroner

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Gal*Gun: Double Peace er navnet på et PC-spill utviklet av Alchemist, og der handler det om å holde seg unna forelskede jenter etter at du har blitt truffet av Amors pil....

Smakløs samlerutgave til Europa

Smakløs samlerutgave til Europa

NYHET. Skrevet av Kim Visnes

Det slippes stadig mange kule samlerutgaver av spill. Den siste tiden har både Overwatch og Uncharted 4: A Thief's End fått to flotte bokser med både figurer og annet...Loading next content