Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bad Piggies

Rovio annonserer Bad Piggies

Nytt spill fra Angry Birds-skaperne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har spilt Angry Birds, og - let's face it, det har jo alle, har du sikkert lagt merke til den illrøde Rovio-logoen som dukker opp ved oppstart.

Takket være de illsinte fuglene og de onde (antar vi) grønne grisene har det finske selskapet sikret nemlig seg en plass blant verdens mest profilerte utviklere.

Nå ønsker Rovio å gjenta suksessen med et nytt spill kalt Bad Piggies, og som navnet antyder står de grønne grisene fortsatt i sentrum:

- Det finnes masse sympati for de nusselige fiendene fra Angry Birds der ute, og vi får stadig spørsmål om deres side av saken. Bad Piggies vil gi deg sjansen til å spille som de nest mest likte figurene fra Angry Birds-universet, slik at du kan utforske verden gjennom deres grønne øyne, forklarer Rovio-sjef Mikael Hed.

- Vi har kost oss med å skape en helt ny og unik spillopplevelse. Disse grisene er langt mer komplekse enn hva man får inntrykk av i Angry birds-spillene, og Bad Piggies byr på det første innblikket i grisenes oppfinnsomme og geniale hoder, tilføyer nestsjef Petri Järvilehto

Bad Piggies slippes til IOS og Android den 27. september, og det vil også dukke opp Windows Phone 7- og PC-versjoner på et senere tidspunkt. Ta en titt på annonseringstraileren:

HQ

Relaterte teksterLoading next content