Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Angry Birds

Rovio fjerner originale Angry Birds fra App Store

Dette er andre gang mobilspillutvikleren har fjernet den klassiske tittelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rovio fjerner det opprinnelige Angry Birds fra app-butikker etter å ha hevdet suksessen til mobilspillet fra 2009 skader populariteten til sine andre titler.

I det som ser ut til å være et dårlig tilfelle av suksess hadde Rovio allerede fjernet en rekke Angry Birds-titler fra appbutikker tilbake i 2019 før de ga ut originalen igjen i 2022 under navnet Rovio Classics: Angry Birds.

Nå er Android-versjonen av spillet satt til å bli fjernet helt, og iOS-versjonen blir pakket om som Red's First Flight for å avskrekke Angry Birds-fans fra å finne det.

"Vi har gjennomgått forretningssaken til Rovio Classics: Angry Birds," sier Rovio. "På grunn av spillets innvirkning på vår bredere spillportefølje, har vi besluttet at Rovio Classics: Angry Birds vil bli fjernet fra Google Play Store torsdag 23. februar. I tillegg vil spillet bli omdøpt til Red's First Flight i App Store i påvente av videre gjennomgang.

Selv om spillet vil være spillbart hvis du allerede har lastet det ned er dette fortsatt en trist dag for Angry Birds-fans.

Angry Birds

Relaterte tekster

4
Angry Birds HalloweenScore

Angry Birds Halloween

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

De hissige Iphone-fuglene er tilbake for å feire Halloween. Kim har tatt steget opp i spretterten for å bistå i kampen mot de grønne grisene.

1
Angry Birds-filmen får oppfølger

Angry Birds-filmen får oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan virke som alt som er knyttet til Angry Birds-merkevaren blir en suksess. På tross av en middels mottagelse blant kritikere tjente nemlig Angry Birds-filmen inn...

2
Angry Birds-utvikleren sier opp folk

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den finske Angry Birds-utvikleren Rovio forteller at de er nødt til å si opp 16 prosent av de ansatte. Sjefen Mikael Hed skriver i et offentlig blogginnlegg at det er...Loading next content