Norsk
Gamereactor
nyheter
Angry Birds

Rovio fjerner originale Angry Birds fra App Store

Dette er andre gang mobilspillutvikleren har fjernet den klassiske tittelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rovio fjerner det opprinnelige Angry Birds fra app-butikker etter å ha hevdet suksessen til mobilspillet fra 2009 skader populariteten til sine andre titler.

I det som ser ut til å være et dårlig tilfelle av suksess hadde Rovio allerede fjernet en rekke Angry Birds-titler fra appbutikker tilbake i 2019 før de ga ut originalen igjen i 2022 under navnet Rovio Classics: Angry Birds.

Nå er Android-versjonen av spillet satt til å bli fjernet helt, og iOS-versjonen blir pakket om som Red's First Flight for å avskrekke Angry Birds-fans fra å finne det.

"Vi har gjennomgått forretningssaken til Rovio Classics: Angry Birds," sier Rovio. "På grunn av spillets innvirkning på vår bredere spillportefølje, har vi besluttet at Rovio Classics: Angry Birds vil bli fjernet fra Google Play Store torsdag 23. februar. I tillegg vil spillet bli omdøpt til Red's First Flight i App Store i påvente av videre gjennomgang.

Selv om spillet vil være spillbart hvis du allerede har lastet det ned er dette fortsatt en trist dag for Angry Birds-fans.

Angry Birds

Relaterte tekster

4
Angry Birds HalloweenScore

Angry Birds Halloween

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

De hissige Iphone-fuglene er tilbake for å feire Halloween. Kim har tatt steget opp i spretterten for å bistå i kampen mot de grønne grisene.

1
Angry Birds-filmen får oppfølger

Angry Birds-filmen får oppfølger

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det kan virke som alt som er knyttet til Angry Birds-merkevaren blir en suksess. På tross av en middels mottagelse blant kritikere tjente nemlig Angry Birds-filmen inn...

2
Angry Birds-utvikleren sier opp folk

Angry Birds-utvikleren sier opp folk

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den finske Angry Birds-utvikleren Rovio forteller at de er nødt til å si opp 16 prosent av de ansatte. Sjefen Mikael Hed skriver i et offentlig blogginnlegg at det er...Loading next content