Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Ruffalo: Marvel burde svette fordi James Gunn er virkelig begavet

Det ser ut til at det kan være noen Marvel-avhoppere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

James Gunn laget de to første Guardians of the Galaxy-filmene før han ble sparket ut av Disney, noe som for øvrig førte ham til DC. Der laget han først The Suicide Squad, og senere også TV-serien Peacemaker. Det er ganske klart at han kom godt overens med DC-sjefene, for selv etter at han kom tilbake til Disney for å lage Guardians of the Galaxy Vol. 3 ble han og Peter Safran satt til å lede DC Studios' omstart av DC Extended Universe. En person som tror den største konkurrenten, Marvel, har grunner til å passe på er Hulk-skuespilleren Mark Ruffalo.

Mens han besøkte Emerald City Comic-Con, her er rådet han ga til DC:

"Jeg vil si, ansett James Gunn, for ingen gjør det bedre. Og Marvel burde svette fordi James Gunn er en virkelig begavet filmskaper, og jeg tror han kommer til å være fantastisk for den serien."

Det nye DC Universe sparkes i gang med filmen The Flash som har premiere i juni. Den første nye DC-filmen fra Gunn selv er Superman: Legacy som har premiere i juli 2025, hvor vi også får møte den nye Superman.

Tror du Gunns DC Universe vil være bedre enn det Marvel gjør for øyeblikket?

Ruffalo: Marvel burde svette fordi James Gunn er virkelig begavet

Takk DirectLoading next content