Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rune Factory 4

Rune Factory 4 Special kommer til vesten neste måned

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Marvelous Europe har avslørt at HD-remasteren Rune Factory 4 Special lanseres digitalt og fysisk i Europa og Australia den 28. februar, som bringer 3DS-spillet til Nintendo Switch.

Switch-versjonen vil tilby både engelsk og japansk tale, samt engelsk, fransk og tysk tekst.

Om du forhåndsbestiller får du Swimsuit Day-DLCen som bonus, som er eksklusiv til denne versjonen samt den fysiske Archival Edition på Marvelous Games Store.

Another Episode-DLCen vil også gratis ved lansering, frem til 26. mars. Når perioden er over kan DLCen kjøpes på eShop for £4.49 (rundt 50 kroner). Rune Factory 4 Special byr også på nytt som blant annet Hell-vanskelighetsgraden og Newlywed Mode, som introduserer spesialepisoder og nye cutscenes.

Kommer du til å spille dette?

HQ
Rune Factory 4Rune Factory 4
Rune Factory 4Rune Factory 4

Relaterte tekster

1
Rune Factory 4 kommer til Europa

Rune Factory 4 kommer til Europa

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ble tidligere avklart at fantasyspillet Rune Factory 4 skal slippes i Nord-Amerika, men det har ikke blitt nevnt noe om hvorvidt spillet skal komme til Europa. Men, i...Loading next content