Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Runner 3

Runner 3 kommer til Switch og butikker i mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Choice Provisions annonserte nettopp en lanseringsdato for Runner 3, et nytt tilskudd til BIT.TRIP-serien. Spillet kommer til Nintendo Switch og utvalgte forhandlere den 22. mai. Den fysiske utgaven inkluderer en instruksjonsmanual i farger, en 3" soundtrack sampler audio CD og et PVC-anheng til nøkkelringer, og lignende, av CommanderVideo med LED-visir som lyser opp.

En ny trailer for Runner 3 viser oss mer av gameplayet til spillet. I tillegg til forbedret grafikk, dukker det også opp noen ny mekanikker i spillet, som nye kameravinkler, bosskamper og kjøretøysbrett som foregår til til lands, i lufta...og til vanns? Det siste har ikke blitt bekreftet, så der må vi bare vente og se.

Er dette et spille du kommer til å legge til samlinga di?

HQ
Runner 3

Relaterte tekster

0
Her er Sir Strömming fra Runner 3

Her er Sir Strömming fra Runner 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Runner 3 kommer eksklusivt til Nintendo Switch i år, og utviklerne i Choce Provisions har nå oppdatert spillets hjemmeside med mer informasjon om en av de store nyhetene...

0
Commander Video er tilbake i Runner 3

Commander Video er tilbake i Runner 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nå syv år siden vi først stiftet bekjentskap med Commander Video, den lett gjenkjennelige hovedfiguren i Bit.Trip-universet. Nå er han klar til å gjøre comeback,...Loading next content