Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Runner 3

Runner 3 springer inn på PS4 neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Choice Provisions' Runner-spill har blitt noen av de mest populære endless runner-aktige spillene på PC de siste årene, og Nintendo Switch-spillere fikk tydeligvis sansen for det tredje spillet også skal vi vurdere ut fra salgstallene. Neste uke er det tid for å se om Runner 3 har en sjanse mot Red Dead Redemption 2, Hitman 2, Call of Duty: Black Ops 4 og de andre storspillene PlayStation 4-eiere kan kose seg med på mørke kvelder også.

Sony kan avsløre at Runner 3 vil lanseres på PlayStation 4 den 13. november, og at denne utgaven vil inneholde alt av forbedringer som har blitt gjort siden spillet først ble lansert. Dermed får vi vanskelighetsgrader som minner mer om Runner 2s, litt smidere kontroller og en par andre ting som mange mener har gjort spillet bedre den siste tiden.

HQ
Runner 3

Relaterte tekster

0
Her er Sir Strömming fra Runner 3

Her er Sir Strömming fra Runner 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Runner 3 kommer eksklusivt til Nintendo Switch i år, og utviklerne i Choce Provisions har nå oppdatert spillets hjemmeside med mer informasjon om en av de store nyhetene...

0
Commander Video er tilbake i Runner 3

Commander Video er tilbake i Runner 3

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nå syv år siden vi først stiftet bekjentskap med Commander Video, den lett gjenkjennelige hovedfiguren i Bit.Trip-universet. Nå er han klar til å gjøre comeback,...Loading next content