Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
R.U.S.E.

R.U.S.E. får lenger beta

Forlenger tiden med noen dager til

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Smakebiten på Ubisofts nye strategispill skulle egentlig stenge i slutten av uken, men selskapet har bestemt seg for å holde slusene åpne litt lenger. Etter høye spillertall så selskapet seg nødt til å utsette, og flerspillerbetaen står nå åpen til 12. april.

Steam leverer betaen til Eugens og Ubisofts nye særegne spill om andre verdenskrig, og man kan fremdeles forhåndsbestille den fulle versjonen før det blir tilgjengelig i juni. Ved forhåndsbestilling vil det også medfølge to eksklusive kart med nye utfordringer.

Spillet gis ut den 4. juni på PC, Playstation 3 og Xbox 360.

R.U.S.E.

Relaterte tekster

7
R.U.S.E.Score

R.U.S.E.

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Liland

R.U.S.E. har lovet gull og grønne skoger med revolusjonerende tilsnitt i en ensartet strategisjanger. Martin har undersøkt saken.

R.U.S.E.

R.U.S.E.

FORSPILL. Skrevet av Adrian Berg

Krigsstrateg Adrian Berg har tatt på seg generalhatten og testet ut det svært så lovende sanntidsstrategispillet R.U.S.E..Loading next content