Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
R.U.S.E.

R.U.S.E. utsettes igjen

Kommer ikke i butikkene før september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter den frie beta-testingen nylig har Eugen Systems bestemt seg for å forsinke strategitittelen for fjerde gang. Etter en oppdatering på R.U.S.E.s Facebook-side er det nok en gang klart: stortittelen er dyttet, og vi får ikke se snurten av spillet før tidligst i september.

Grunnen til utsettelsen skal være den enorme tilbakemeldingen utvikleren fikk på beta-perioden, og skal vi tro Eugen Systems selv vil den ekstra tiden bli alt annet enn overflødig.

- ...vi har bestemt oss for å utsette lanseringen av spillet til september i år. Selv om vi forstår at dette er skuffende nyheter kan vi forsikre dere om at dette er den beste veien å gå for R.U.S.E., og den ekstra tiden vil hjelpe oss med å få inn flere av våre forslag og forbedre flerspillerdelen.

Da gjenstår det bare å se om dette blir den siste utsettelsen, men vi krysser fingrene for en høstlansering for det etterlengtede strategispillet.

R.U.S.E.

Relaterte tekster

7
R.U.S.E.Score

R.U.S.E.

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Liland

R.U.S.E. har lovet gull og grønne skoger med revolusjonerende tilsnitt i en ensartet strategisjanger. Martin har undersøkt saken.

R.U.S.E.

R.U.S.E.

FORSPILL. Skrevet av Adrian Berg

Krigsstrateg Adrian Berg har tatt på seg generalhatten og testet ut det svært så lovende sanntidsstrategispillet R.U.S.E..Loading next content