Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
R.U.S.E.

R.U.S.E.-demo klar for avgang

Hent varene på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det begynner å nærme seg lansering for strategispillet R.U.S.E., og skal vi dømme fra det vi har sett så langt har vi all tro på et godt sluttprodukt. Utvikler Eugen Systems venter imidlertid ikke på godnyhetene lenger, da de nettopp har gjort enspillerdemoen klar for nedlasting direkte fra Steam.

Utvikleren har beskrevet demoen slik:

- De allierte i Italia tar sikte på å stoppe tyskernes tilbaketrekkelse ved å angripe dem bakfra. Etter hvert innser overkommandoen at tyskerne - godt hjulpet av lojale italienske enheter - er mye sterkere enn de først antok. Spillerne fører den amerikanske hæren, som kjemper mot Tyskland og Italia. Brukerne må etter hvert kombinere strategiføring med atombombing.

Demoen finner du her.

R.U.S.E.
Ingenmannsland: Heftig skytedramatikk på nye trakter.
R.U.S.E.
R.U.S.E.

Relaterte tekster

7
R.U.S.E.Score

R.U.S.E.

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Liland

R.U.S.E. har lovet gull og grønne skoger med revolusjonerende tilsnitt i en ensartet strategisjanger. Martin har undersøkt saken.

R.U.S.E.

R.U.S.E.

FORSPILL. Skrevet av Adrian Berg

Krigsstrateg Adrian Berg har tatt på seg generalhatten og testet ut det svært så lovende sanntidsstrategispillet R.U.S.E..Loading next content