Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rust

Rust: Console Edition har blitt aldersmerket i USA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Overlevelsesspillet Rust klatret nylig helt til topps på Steams salgsliste på tross av at det opprinnelig ble utgitt i 2013.

Spillet har fått vind i seilene igjen, da flere streamere har kastet seg over det, og nå får konsollspillere tilsynelatende også snart endelig mulighet for å være med på leken.

Rust: Console Edition har vært annonsert for en stund siden, og nå har spillet blitt vurdert av amerikanske ESRB, hvilket pleier å være et sikkert tegn på at en utgivelse nærmer seg.

Konsollversjonen blir tilgjengelig på Xbox One og PS4, mens spillere på de nye konsollene foreløpig vil kunne nyte det via bakoverkompatibilitet.

Rust

Relaterte tekster

1
Rust har fått en offisiell app

Rust har fått en offisiell app

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Om du er stor fan av Rust kan du nå fordype deg enda mer ved å laste ned den offisielle og rykende ferske appen Rust+. Den finnes til både Android og iOS og hjelper deg...Loading next content