Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rust

Rust er refundert 330 000 ganger på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Garry Newman er mannen bak Rust og Garry's Mod, og denne uken kunne han dele litt statistikk angående Rust på Twitter. Det viser seg at totalt 329 970 personer så langt har valgt å be om å få pengene tilbake etter å ha kjøpt spillet på Steam. Dette utgjør til sammen 4,38 millioner dollar (omtrent 37 millioner kroner).

Det er egentlig ikke så dramatisk som det kanskje høres ut, for selv om det er mye penger har spillet vært en enorm suksess med 5,2 millioner solgte eksemplarer. Dette betyr at det er litt over 6 prosent som har angret kjøpet sitt, og det er ikke så unormalt. Det er dessuten fullt mulig at mange av de som angret aldri hadde kjøpt spillet hvis ikke det var for muligheten til å få kjøpet refundert.

Rust
Rust

Relaterte tekster

1
Rust har fått en offisiell app

Rust har fått en offisiell app

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Om du er stor fan av Rust kan du nå fordype deg enda mer ved å laste ned den offisielle og rykende ferske appen Rust+. Den finnes til både Android og iOS og hjelper deg...Loading next content