Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rust

Rust har solgt 12 millioner eksemplarer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Facepunch Studios har oppsummert sitt 2021 med statistikker og sifre om Rust. I innlegget avsløres blant annet at spillet nå har passert 12 millioner solgte eksemplarer, kombinert med 1,1 millioner DLC-pakker.

Oppsummeringsstatistikken avslører også at tittelen nådde sin topp i fjor med 267 211 samtidige spillere, og at Facepunch, som en del av sin innsats for å bekjempe juksemakere, har utestengt over 600 000 kontoer i løpet av Rusts levetid.

Til slutt tilbys en liten teaser om hva 2022 har i vente. Den inkluderer "garanterte månedlige oppdateringer den første torsdagen hver måned", samt "midlertidige hotfixes og store helgebegivenheter". I tillegg til dette kan vi også se frem til et nytt arktisk monument som kommer i en nær fremtid samt nye våpen, kjøretøy, dyr, arrangementer og mye mer i løpet av året.

Rust

Relaterte tekster

1
Rust har fått en offisiell app

Rust har fått en offisiell app

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Om du er stor fan av Rust kan du nå fordype deg enda mer ved å laste ned den offisielle og rykende ferske appen Rust+. Den finnes til både Android og iOS og hjelper deg...Loading next content