Norsk
Gamereactor
nyheter

Rykte: Assassin's Creed-skaperen lager nytt spill med Xbox Game Studios

Patrice Désilets' Panache Digital Games har angivelig tatt parti med Microsoft for sitt kommende prosjekt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var i mai at Gamereactor rapporterte at Rocksteady Studios-grunnleggerne Jamie Walker og Sefton Hill hadde startet et nytt utviklerstudio kalt Hundred Star Games, og at deres første prosjekt ville bli utviklet for Xbox Game Studios. Men det vil sannsynligvis ta flere år før vi i det hele tatt får se prosjektet - som beskrives som et "AAA standard, single-player, action-eventyrspill bygget i Unreal Engine 5" - og nå ser det ut til at Microsoft planlegger for fremtiden igjen.

Ifølge Exputer har skaperen av Assassin's Creed-serien, Patrice Désilets, startet arbeidet med et nytt spill som skal utgis av Xbox Game Studios. Nettstedet hevder å ha sett bevis på dette, og tittelen blir angivelig utviklet av Désilets 'studio Panache Digital Games ved hjelp av Unreal Engine 5. Det er mulig at dette er det tidligere annonserte 1666: Amsterdam, som har gjennomgått flere juridiske utfordringer siden utgiveren THQ gikk konkurs i 2013 (ikke å forveksle med dagens THQ Nordic), men dette er ikke noe Exputer kan verifisere.

I likhet med det nevnte prosjektet fra Hundred Star Games, vil det ta et par år før vi ser livstegn fra Patrice Désilets eventyr. Med tanke på sistnevntes merittliste er vi selvsagt nysgjerrige på hva som kommer.

Rykte: Assassin's Creed-skaperen lager nytt spill med Xbox Game Studios


Loading next content