Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Baldur's Gate III

Rykte: Baldur's Gate III kommer til Nintendo Switch-oppfølgeren

Det er langt frem i tid, men fans av rollespillet kan få se det på en Nintendo-konsoll i fremtiden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Baldur's Gate III er årets rollespill, og avhengig av hvem du spør, kan det kanskje måle seg med de største i sjangeren. Vi har allerede sett at det komme til PS5, og før året er omme kommer det også til Xbox Series X/S.

Nye rykter på Install Base Forum tyder på at det også kommer til en Nintendo-plattform. Som lagt ut av brukeren Astrogamer, er det en spesiell takk til Etsushi Iizuka i Baldur's Gate III. Ettersom Larian har samarbeidet med Nintendo om å få Divinity: Original Sin II på Switch tidligere, er det mulig at studioets nyeste spill også kan bli portet.

Det er høyst usannsynlig at det kommer en Switch-versjon av Baldur's Gate III. Larian slet en stund med å portere spillet til Xbox Series S, så vi tviler på at de klarer å utføre magien som kreves for å få spillet til den utdaterte konsollen. Men med Switch-etterfølgeren som etter alt å dømme skal lanseres i 2024, kan vi få se Baldur's Gate III på en Nintendo-plattform allerede neste år.

Baldur's Gate III

Relaterte tekster

0
Baldur's Gate III på PS5Score

Baldur's Gate III på PS5

ANMELDELSE. Skrevet av Toni Turren

Til tross for at det er noen småfeil er det en av de største utgivelsene i 2023, selv om det er noen langsomme partier sammenlignet med pc-versjonen.

3
Baldur's Gate 3Score

Baldur's Gate 3

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrik har pakket overlevelsesutstyret sitt for å takle en langvarig retur til Sword Coast og for å se om det tredje Baldur's Gate gir mening å avslutte sommeren med...Loading next content