Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur

Rykte: Bandai Namco planlegger en Soul Calibur-remaster

Enten kan vi få bare en remaster av det originale spillet eller en samling av flere spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med årets kampspillretorikk dominert av spill som Street Fighter 6, Tekken 8 og Mortal Kombat 12 (som ble avslørt på den mest utilfredsstillende måten), har du kanskje glemt Soul Calibur.

Det ser imidlertid ut til at Bandai Namco har planer om å gi franchisen en oppfriskning, og dette kan komme i form av en remaster-samling av flere spill i serien, ifølge XboxEras Nick Baker.

I den seneste episoden av XboxEra-podcasten sa Baker at hvis vi ikke får en remastret samling av flere spill får i alle fall det originale Soul Calibur sannsynligvis en remaster, og den kan til og med havne på Game Pass.

Selvfølgelig har disse ryktene ikke blitt offisielt bekreftet, så det anbefales å ta dem med en klype salt. Likevel, med Bandai Namco satt til å ha en stor visning på årets E3 kan vi forvente noen interessante kunngjøringer fra selskapet.

Soul Calibur

Relaterte tekster

0
Duggfriske slagserier fra østen

Duggfriske slagserier fra østen

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Soul Calibur blir flottere og flottere og siste sending frekke screenshots, viser bare hvorfor man bør glede seg som besatt, til å få fingrene i Namco’s nye fighter.



Loading next content