Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: The Telltale Series

Rykte: Batman: The Telltale Series kommer til Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne uken har Switch-eiere kunne først glede seg over tanken på kanskje å få spille Ubisofts South Park: The Fractured but Whole, før det deretter ble avkreftet av South Park-kontoret. Nå har det imidlertid dukket opp mer solide beviser for at et annet spill skal finne veien til Nintendos konsoll.

Flere europeiske butikkjeder har nemlig avslørt eksistensen til en Switch-versjon av Batman: The Telltale Series, rapporterer Nintendo Everything.

Det er i skrivende stund ikke bekreftet fra Nintendo eller Telltale, men med tanke på at spillet allerede finnes til alt fra PC til mobil er Nintendo Switch en veldig naturlig plattform.

HQ
Batman: The Telltale Series

Relaterte tekster

0
Batman: The Telltale SeriesScore

Batman: The Telltale Series

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Hvordan føles det for Bruce Wayne å balansere rollene som milliardær-playboy og nattens ridder, Batman? Velkommen til spillet som lar deg utforske begge rollene.

2
Mer Batman fra Telltale avslørt?

Mer Batman fra Telltale avslørt?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Comic-Con finner sted denne uken, og i den sammenheng har det gått flere rykter om hva Telltale Games vil snakke om på messen. De har nemlig fortalt at de vil komme med...Loading next content