Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Rykte: Bilder fra Xbox One-versjonen av Forza Motorsport har blitt lekket

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forza Motorsport ble annonsert for nesten to år siden og de fleste trodde at det skulle slippes i 2021. Det er det åttende spillet i serien og en oppfølger til Forza Motorsport 7 som ble lansert i 2017, men til tross for alt dette fikk Forza Horizon 5 plass i rampelyset først, selv om det ble både annonsert og lansert i fjor.

Nå kan vi ha fått et nytt livstegn fra Forza Motorsport, som er et sett med lekkede skjermbilder fra en Xbox One-versjon datert til juli 2021. Selv om denne versjonen ikke engang har blitt formelt annonsert, ser skjermbildene troverdige ut, og Forza Horizon 5 ble sluppet på begge generasjonene det også.

Flere insidere hevder at spillet på nåværende tidspunkt betatestes og at en gameplay-presentasjon ikke er så altfor langt unna. Ettersom Micrisoft har bekreftet en Xbox & Bethesda Showcase den 12. juni, tipper vi at det blir da vi får se spillet samt får vite om det faktisk kommer til Xbox One også, utover de åpenbare PC- og Xbox Series-versjonene.

Forza Motorsport

Takk, Marlis

Relaterte tekster

0
Turn 10 har nå over 200 ansatte

Turn 10 har nå over 200 ansatte

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det er foreløpig ikke kjent nøyaktig når Forza Motorsport slippes, men vi antar at dette fortsatt vil skje i løpet av første halvdel av 2023. Faktisk er det slik at...Loading next content