Norsk
Gamereactor
nyheter
Rime

Rykte: Den vakre Rime-traileren var ren løgn

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken kunne vi fortelle at utvikleren bak det vakre og lovende eventyr-spillet Rime, Tequila Works, og utgiver Sony har gått fra hverandre. Spillet eies nå fullt og helt av utvikleren, og det er langt fra sikkert at dette vil bli et Playstation 4-spill. Hvis det det blir et spill i det hele tatt.

En bruker på Neogaf-forumet som hevder å være i nær tilknytning til utviklerstudioet forteller hva som skal ha skjedd, og hevder at spillet ikke engang fantes da det ble vist frem:

"First of all, I was told that the reveal trailer was all cinematic. It was faked to mimic gameplay, assets, etc. from a real game but 0% of the game was implemented.

So the real challenge for the studio was to put that vision into the final game. And apparently this has been impossible to achieve."

Ifølge samme person valgte Sony å trekke seg fra samarbeidet på bakgrunn av at Tequila Works ikke leverte sin del av avtalen:

"Sony required about one month ago the DEV KITs to be returned and canceled the fundings into Tequila Works, due of the game had no-sense. Basically there wasn't a game."

Sjefen for utviklerstudioet, Raúl Rubio Munárritz, har i et svar på Twitter kalt kildens uttalelser for rent oppspinn:

"No comment on silliness and bollocks. But I do have crazy ideas. Some make zero sense."

Vi håper selvfølgelig at Rime blir virkelighet en dag, og jo før jo heller. Du kan se traileren det snakkes om her:

HQ
Rime

Relaterte tekster

2
RimeScore

Rime

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Baad Mai

Rime er tydelig inspirert av sjangergigantene, men det står mer enn støtt nok på egne ben. Vi har testet det vakre spillet...

0
Rime er gratis på PC

Rime er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Siden vi nærmer oss helg og det har vært noen relativt rolige uker hva spillanseringer i det siste er det kanskje noen som leter etter noe å spille. Da passer det jo godt...

0
Rime-skaperene utfordrer pirater

Rime-skaperene utfordrer pirater

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De siste årene har Denuvo sin piratbeskyttelse blitt brukt i stadige flere spill, og mange som har prøvd å knekke denne har sagt at den er en av de beste. Vanligvis...Loading next content