Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bioshock 4

Rykte: Det nye Bioshock-spillet er i utviklingshelvete

Det ser ikke bra ut for fortsettelsen av serien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi har ikke hørt noe offisielt om det neste Bioshock-spillet på mange år, og slik det ser ut, kan det være fordi det sitter fast i et slags utviklingshelvete.

HQ

Dette ryktet kommer fra Oops Leaks på Twitter, som sa at prosjektet har blitt startet på nytt fire ganger siden arbeidet med det begynte, og at den fjerde omstarten kom sommeren 2022. Oops Leaks mener at noen ting forblir de samme til tross for de enorme endringene, som settingen, men med de konstante endringene i utviklingsteam og spillkonsepter, ser vi sannsynligvis på litt rot akkurat nå.

Sist gang vi fikk et nytt Bioshock-spill var for over ti år siden, da vi i mars 2013 så utgivelsen av Bioshock: Infinite. Vi har hatt DLC-er siden den gang, men det har ikke blitt lansert noe nytt spill på lang, lang tid. Fans har håpet på noe konkret for hvert år som går, men det virker usannsynlig nå at vi får det neste Bioshock-spillet med det første.

Bioshock 4

Relaterte tekster

1
Nytt Bioshock er på vei

Nytt Bioshock er på vei

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Her kommer en av de nyhetene som de fleste vel egentlig viste siden 2K ikke akkurat har vært sparsomme med hint, men det er uansett greit å få det bekreftet. Nå har...Loading next content