Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Exoprimal

Rykte: Exoprimals utgivelsesdato avslørt i forkant av Capcom Showcase

Dinosaurspillet skal visst lanseres 14. juli

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I tillegg til klassiske franchiser som Resident Evil, Monster Hunter og Street Fighter slipper Capcom av og til noen interessante nye IP-er også. En av disse er Exoprimal, spillet som svarer på det gamle spørsmålet: hva om menneskene hadde mech-drakter i Jurassic Park?

Exoprimal er et tredjepersons, horde co-op skytespill hvor tre spillere slakter bølge etter bølge av skrubbsultne dinosaurer. Det forventes at vi vil se litt mer av Exoprimal i kveldens Capcom Showcase, men i forkant av det arrangementet tror Insider Gaming at de vet utgivelsesdatoen for spillet.

Den datoen er ifølge dem satt til å være 14. juli. Igjen, dette er ikke offisielt ennå, men nettsiden har vært ganske pålitelige, samtidig som at det gir mening å slippe Resident Evil 4 i mars, Street Fighter 6 i juni og Exomprimal i juli.

Gleder du deg til Exoprimal?

Exoprimal

Relaterte tekster

1
ExoprimalScore

Exoprimal

ANMELDELSE. Skrevet av Alex Hopley

Mechs vs. dinosaurer er et fantastisk konsept, men kan Capcoms nyeste skytespill leve opp til forventningene?Loading next content