Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War III

Rykte: God of War over nett?

Santa Monica søker nettprogrammerer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I God of War-spillene har man så langt tatt kontroll over hissigproppen Kratos' hevntokt i ensom majestet. Nå kan det imidlertid virke som serien gjør seg klar til å ta over verdensveven.

Som meldt av CVG søker nemlig Sony Computer Entertainment Americas Santa Monica-studio etter en programmerer med erfaring innenfor nettspilling. Stillingsannonsen skal ha sett slik ut:

- Bli med i God of War-teamet og ta del i den meste spennende og innovative utviklermiljøet i Nord-Amerika.

Måten stillingsannonsen er formulert på gjør det uklart om det er snakk om et nytt God of War-spill, eller et nytt konsept fra det samme utviklingsteamet.

God of War III er sagt å være avslutningen på God of War-trilogien, men samtidig utelukker ikke dette et spill satt i det samme universet.

Hva tror dere? Er Kratos klar for å erobre nettet, eller blir dette heller noe nytt og spennende?

God of War III

Relaterte tekster

2
God of War III: RemasteredScore

God of War III: Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Kratos er minst like sinna i full HD-oppløsning. Vi har sett på nyversjonen av det legendariske God of War III til Playstation 4...

God of War IIIScore

God of War III

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Richard flerret av seg skjorta og malte halve trynet rødt før han slengte seg ned på sofaen med God of War III.

0
Kratos møter Hades på Playstation 4

Kratos møter Hades på Playstation 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For to måneder siden kunne Sony bekrefte at de skal slippe en remastret versjon av God of War III til Playstation 4 i midten av juli. Nå har de også publisert et klipp...

God of War III kommer til Playstation 4

God of War III kommer til Playstation 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er tydeligvis god butikk å pusse opp gamle spill og slippe dem til de nye konsollene. Allerede har en rekke spill fått en HD-oppdatering og deretter lansert til glede...Loading next content