Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto VI

Rykte: Grand Theft Auto VI kan bli tidenes dyreste spill

En kjent GTA-YouTuber hevder å vite hvor mye det koster å lage spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En kjent Grand Theft Auto-YouTuber kjent som INTER mener å vite hva det potensielle budsjettet for Grand Theft Auto VI kan være. Hvis påstandene deres stemmer vil dette gjøre Grand Theft Auto VI til tidenes dyreste videospill.

INTER mener at utviklingskostnadene for spillet er minst 250 millioner dollar. Hvis vi tar med markedsføring, promotering og andre utgifter kan vi komme opp i 1 milliard dollar for å få spillet til å bli virkelighet.

Riktignok er alt dette spekulasjoner akkurat nå, men det ville ikke være særlig overrasket hvis disse ryktene viste seg å være sanne. Det går til og med spekulasjoner om at spillet koster omtrent 2 milliarder dollar i stedet. Tatt i betraktning hvor mye penger Grand Theft Auto V stadig raker inn er det sannsynlig at Rockstar kan forvente å tjene tonnevis på oppfølgeren også.

Grand Theft Auto VI

Relaterte teksterLoading next content