Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Rykte: Halo Infinite får stor kampanje-utvidelse i 2025

Noe tyder på at 343 ikke går videre til et nytt spill med det første.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Akkurat nå fokuserer 343 Industries først og fremst på å vedlikeholde og utvide Halo Infinites flerspiller, men de er tilsynelatende også i gang med å utvide spillets enspillerkampanje.

Studioet har tidligere uttalt at de anser historien som en plattform som kan utvides over tid, men vi må angivelig vente ganske lenge før det skjer. Detaljer om planene skal nemlig ha blitt lekket via Sean W på Youtube, og her sies det at det kommer en enorm utvidelse til spillet etter 2024, så tidligst 2025.

Han sier at det er snakk om en ny "variert" verden, som er på størrelse med hovedspillet.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content