Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Rykte: Her er Xbox One-coveret til Crash Bandicoot

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy slippes til Playstation 4 i morgen, og som vi fikk vite i februar vil det også komme til andre plattformer etterhvert. Nå kan det dessuten hende at vi har fått et glimt av hvordan coveret til Xbox One-utgaven vil se ut, for den ungarske butikken SuperGamer.hu la ut denne versjonen på nettsidene. Slippdatoen for Xbox One-folket skal være 7. desember.

Vi er imidlertid litt usikre på datoen, for tidseksklusivitet som varer i fem måneder og syv dager er sjelden vare. Coveret har vi i det minste tro på, for det ble fjernet fra nettsiden etter kort tid.

Hvilken plattform skal du spille Crash på?

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Takk, XboxAchievements.com.

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 5! Hva finner vi bak denne, da? En lekker Spyro-julegenser og et eksemplar av Crash Bandicoot: Nsane Trilogy...Loading next content