Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Horizon Forbidden West

Rykte: Horizon Forbidden West kommer til PS Plus' spillkatalog

Resident Evil 7: Biohazard, Borderlands 3 og Scarlet Nexus kan også komme til tjenesten.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor lanserte PlayStation sin nye, tredelte versjon av PlayStation Plus. En av fordelene som følger med å betale for de dyrere nivåene er spillkatalogene som lar deg få tilgang til et stort bibliotek med titler.

Nye spill blir stadig lagt til i spillkatalogen, og den kjente lekkeren Billbil-kun har nylig spådd at fire nye spill kommer til den. Listen billbil-kun la ut på Twitter inkluderer Borderlands 3, Resident Evil 7: Biohazard, Scarlet Nexus og Horizon Forbidden West.

Horizon Forbidden West er sannsynligvis det største spillet på denne listen. Med tanke på at det bare kom ut for rundt et år siden, lurer noen på om Sony kunne bringe et så stort og nylig spill til biblioteket for de som abonnerer på både PS Plus Premium og Extra-nivåene.

For øyeblikket er det en demo av Horizon Forbidden West tilgjengelig for PS Plus Premium-abonnenter, men å se utgivelsen av hele spillet ville være noe helt annet. Vi må bare vente og se om billbil-kuns spådommer holder noen vekt.

Horizon Forbidden West

Relaterte tekster

0
Horizon Forbidden West - Burning ShoresScore

Horizon Forbidden West - Burning Shores

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Aloys historie ser bedre ut enn noensinne og forbedrer noen aspekter av grunnspillet, men mangler fortsatt det spesielle som ville stoppet det fra å forsvinne inn i skyggen av kommende spill.

0
Horizon Forbidden WestScore

Horizon Forbidden West

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Et av de peneste spillene på markedet gjør alt bedre enn forgjengeren, men strever fortsatt litt med å skille seg ut.Loading next content