Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Luigi's Mansion 2

Rykte: Luigi's Mansion 3 blir lanseringsspill for NX

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens vi venter på den offisielle annonseringen av Nintendos nye NX-konsoll går ryktene som aldri før, både om selve maskinen og om spillene. Den siste utviklingen på denne fronten er at Luigi's Mansion 3 kommer til å bli et av lanseringsspillene til NX, og på Neogaf-forumet hevder brukeren 10k at det er Next Level Games som står for utviklingen.

Videre skriver 10k at Next Level Games er kabale til å jobbe med både Luigi's Mansion 3 og Metroid Prime: Federation Force samtidig, og at Luigi's Mansion 3 i utgangspunktet var planlagt som et Wii U-spill før utviklingen ble flyttet over til NX.

La oss håpe det kommer noe håndfast informasjon om NX snart, slik at vi slipper å forholde oss til rykter hele tiden.

Luigi's Mansion 2

Relaterte tekster

7
Luigi's Mansion 2Score

Luigi's Mansion 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Spøkelsene er nok en gang tilbake i Nintendos rike, og vi har støvsugd skrømt sammen med Luigi.

0
Luigi's Mansion blir japansk arkadespill

Luigi's Mansion blir japansk arkadespill

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Capcom jobber for tiden med et arkadespill basert på Luigi's Mansion. Spillet har kommet så langt i utviklingen at Capcom har gjennomført ulike offentlige tester, og...

7
- Luigi er inspirert av Mr. Bean

- Luigi er inspirert av Mr. Bean

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Next Level Games legger ikke skjul på hvor inspirasjonen til Luigi's Mansion 2 har kommet fra. Under utviklingen har de sett mye på gode gamle Mr. Bean.Loading next content