Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Rykte: Mortal Kombat 1 kan legge til Noob Saibot, Cyrax, Ghostface og flere

En ny datainnsamling kan ha avslørt en liste over figurer som kommer til spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mortal Kombat 1 har allerede en ganske fyldig karakterliste, men NetherRealm ønsker tydeligvis å øke antallet figurer ifølge ny dataminert informasjon.

Som thetiny har lagt ut på Twitter/X, er det en ganske omfattende liste over tilbakevendende figurer som kan komme til spillet, sammen med en potensiell gjesteopptreden fra Ghostface. Noob Saibot, Cyrax, Cassie Cage, Kung Jin, Kotal Khan og flere kan dukke opp.

Dette er selvfølgelig bare spekulasjoner akkurat nå, selv om det finnes opplysninger som tyder på at disse figurene er med. Vi vet imidlertid at NetherRealm ikke kommer til å la rollelisten være i fred etter én Kombat Pack.

Hvem vil du se i Mortal Kombat 1?

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content