Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
NBA Jam: On Fire Edition

Rykte: NBA Jam kommer tilbake til 25-årsjubileet?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ok, dette er et av de rarere ryktene, men ifølge ESPN holder Microsoft på å gjenopplive NBA Jam-serien, akkurat i tide til 25-årsjubileet senere i år. EA prøvde å starte serien på nytt i 2010, og eier fortsatt retigghetene til serien, men de har ikke sluppet et spill på syv år, ikke siden Jam: On Fire Edition ble lansert

Til tross for dett skriver ESPN at Tim Kitzrow (den originale stemmen i det fleste gamle EA Sports-spill)at han samarbeider "with Microsoft to possibly get the game resurrected for the 25th anniversary."

Kitzrowlegger til at:

"I can't speak anything to the specifics, but I can tell you there is movement in the works to get it done for the 25th year. So I'm hoping that we get a remake that does justice to the original."

Hvis det stemmer er det nok ikke lenge til spillet blir annonsert, i hvert fall hvis Microsoft virkelig har planer om å gi det ut i forbindelse med 25-årsjubileet. Jeg antar at det kommer til PC og Xbox One.

Er dette en serie du kunne tenke deg en reboot av?

NBA Jam: On Fire Edition

Relaterte tekster

0
NBA Jam: On Fire EditionScore

NBA Jam: On Fire Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

En ny dose basketballsyltetøy er på markedet. Denne gangen ispedd en endret karrieremodus og et nytt bonussystem. Kim har smakt på herligheten.

0
Får vi et nytt NBA JAM?

Får vi et nytt NBA JAM?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

EA blåste nytt liv i den klassiske NBA Jam-serien i 2010, men siden den gang har det vært stille. Nå går de derimot langt i å antyde at det et nytt spill er under...Loading next content