Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Rykte: Ny PlayStation 5 kommer med avtagbart diskdrev i 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens mange av en eller annen grunn tror det er like før Sony slipper en PlayStation 5 Pro eller lignende har det japanske selskapet stille sluppet en ny utgave av PS5 allerede. Ikke at vi må vente veldig mye lenger på en mer merkbar endring.

Vanligvis pålitelig Tom Henderson har nå lansert en egen internettside som selvsagt heter Insider-Gaming, og en av de første nyhetene hans hevder at Sony lager en ny PlayStation 5 som har et avtagbart diskdrev. Dette ved å la oss feste diskdrevet i en ekstra USB-C-inngang på baksiden av konsollen. Utenom dette skal selve maskinvaren visstnok være ganske lik dagens når denne nye PS5-en lanseres neste høst om alt går som planlagt.

Dermed høres det jo egentlig ut som om Sony muligens ønsker å erstatte PlayStation 5 Digital Edition med denne nye utgaven slik at de som plutselig får lyst på et diskdrev likevel kan betale noen ekstra kroner for dette. Vi får se hva Sony eventuelt sier selv neste år.

Rykte: Ny PlayStation 5 kommer med avtagbart diskdrev i 2023


Loading next content