Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Rykte: Nytt Mario og Pokémon før NX er et halvt år gammel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De aller fleste kan enes om at listen med lanseringsspill til Nintendos Wii U-konsoll ikke var god nok, og at selskapet er avhengig av å levere langt bedre når NX-konsollen angivelig slippes en gang til neste år. Skal vi tro rapporter fra britiske MCV har heldigvis også Nintendo selv insett dette, og derfor har de planlagt en meget sterk "line-up" med spill tidlig i konsollens levetid.

Ved siden av det allerede annonserte The Legend of Zelda: Breath of the Wild hevdes det nemlig at NX også vil få et nytt Mario-spill samt et nytt Pokémon-spill fra Game Freak i løpet av det første halvåret etter lanseringen. I tillegg kommer tredjepartstitler fra store aktører som Sega, Square Enix, Ubisoft, Activision og Warner Bros.

Dette høres lovende ut, men det hører fortsatt til historien at NX ikke er offisielt annonsert og presentert enda, og at vi derfor har veldig få konkrete og bekreftede detaljer om den nye maskinen. Ifølge ryktene skal de være snakk om en slags hybrid mellom en bærbar og stasjonær konsoll, som har ytelse et sted mellom Playstation 3 og Playstation 4.

Det er forventet at konsollen skal vises frem i løpet av høstens, mens lanseringen forhåpentligvis blir på vårparten til neste år.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Relaterte teksterLoading next content