Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Rykte: Ori and the Blind Forest-folkas nye spill er inspirert av Zelda

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Moon Studios forbløffet verden da de ga ut Ori and the Blind Forest i 2015, og sammen med oppfølgeren Will of the Wisps og Team Cherrys Hollow Knight har de fullstendig omformet landskapet for Metroidvania-spill.

Både Ori og Hollow Knight skrøt av fantastisk verdensbygging og nydelig nivådesign, noe som førte til en viss rivalisering mellom de to studioene bak dem. Thomas Mahler, sjef for Ori-studioet, har ved flere anledninger snakket negativt om Team Cherry og spillet deres, og kanskje er dette en medvirkende årsak til at studioet retter oppmerksomheten mot andre horisonter.

For mens vi har ventet på Hollow Knight-oppfølgeren Silksong virker Mahler og kompani opptatt av å utforske andre, godt tråkkede stier. I går tok Mahler til Twitter for å fortelle oss hvordan de tenker på neste spill. Her er hva han hadde å si:

Som svar på spørsmålet om grafisk design vil ligne Ori-spillene, skrev han:

"Ja. Det er viktig at spillene våre har en unik kunststil der du vet at dette er et Moon Studios-spill selv om du bare ser et miniatyrbilde. Det er for mange spill der ute som ser like ut. Art Direction er viktig. Veldig."

I tillegg sier Mahler at han ikke liker plattformeksklusiver, noe som er en av grunnene til at studioet nå har valgt utgiver Private Division i stedet for Microsoft, som publiserte de to Ori-titlene. Til slutt får han det til å virke som om vi skal få se hva som venter senere i år:

- Jeg føler at dette året kommer til å bli utrolig spennende! Jeg er superstolt av det Moon Studios jobber med, og gleder meg til den dagen vi endelig kan avsløre hva vi har jobbet med - Følg med! :)"

Rykte: Ori and the Blind Forest-folkas nye spill er inspirert av Zelda


Loading next content