Norsk
Gamereactor
nyheter
Persona 4: Golden

Rykte: Persona 4: Golden kommer til PC på lørdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC Gaming Show 2020 starter klokken 20 den 13. juni, og med over femti spillannonseringer har selvsagt folk fått store forhåpninger. Spesielt etter at Atlus, utgiverne av blant annet Persona-serien, sa at de vil avsløre en rekke ting i showet. Nå kan en av de største ha blitt lekket.

Sabi Wabii, som virkelig har satt navnet sitt på kartet etter å ha avslørt nærmest alle Nintendo-annonseringer det siste året, hevder nemlig at Persona 4: Golden vil slippes på Steam, og at dette er ett av spillene som har blitt klargjort i databasen.

Med disse forberedelsene og Atlus sine kommentarer trenger man ikke å være den skarpeste kniven i skuffen for å forstå hva som skal skje. Her virker det som om Persona 4 Golden både vil annonseres og lanseres på PC lørdag kveld. Det samme skal visst gjelde en av Persona 3-utgavene, så Atlus må da i alle fall vurdere Persona 5 også vel?

Persona 4: Golden

Relaterte tekster

1
Persona 4: Golden er nå på PC

Persona 4: Golden er nå på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Atlus klarte dessverre ikke å holde kveldens annonsering annonsering siden Persona-fansen gravde frem en rekke detaljer, men nå er det i alle fall klart. Under kveldens...Loading next content