Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ratchet & Clank: Rift Apart

Rykte: Ratchet & Clank: Rift Apart nærmer seg PC

Spillet kan bli med i den voksende listen over PlayStations PC-porter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sony har gitt ut en god del av sine eksklusiver på PC de siste årene, inkludert 2018s God of War, Horizon: Zero Dawn og Spider-Man. Nå ser det ut til at Ratchet & Clank: Rift Apart blir det neste som støtter mus og tastatur etter The Last of Us: Part I.

En ny stillingsannonse hos Nixxes søker etter en dyktig UX / UI-ingeniør for å implementere og forbedre UI-opplevelsen for kommende AAA PC-titler. Dette har ført til mange spekulasjoner om at PlayStation-datterselskapet jobber med en PC-port av Ratchet & Clank: Rift Apart.

Nixxes var også ansvarlig for PC-porten til to andre Insomniac-titler, Spider-Man og Spider-Man: Miles Morales, så bevisene virker ganske betydelige selv om ikke noe er bekreftet ennå.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterte tekster

0
Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vis slekt og venner hvor pent et spill kan bli på PlayStation 5 mens du har det gøy med en sjarmerende historie, fantasifulle våpen og en variasjon få lignende spill kan skryte av.Loading next content