Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Knight

Rykte: Rocksteady arbeider på ambisiøst Suicide Squad-spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ja, det finnes mange rapporter, teorier og insider-rykter om hva Rocksteady jobber med, og det later ikke umiddelbart til at studioet offisielt lader opp til en formell avsløring av prosjektet. Dog sier en ny rapport at spillet faktisk er et Suicide Squad-spill, og at de allerede har en detaljert plan for hvordan de vil vise frem spillet sitt.

En påstått insider direkte assosiert med utviklingen og markedsføringen av det kommende spillet har nemlig utgitt en detaljert intern plan via ResetEra, som viser at spillet avsløres en uke før E3, altså 4. juni.

Tilsynelatende består spillet av flere forskjellige lokasjoner, hvorav Gotham City blir de første som blir fremvist, men visstnok er Star City, som The Flash kommer fra, også en del av det. Det høres ganske Justice League-aktg ut, men det er visst Suicide Squad som er i fokus.

Det later dessuten til å være stort fokus på MMORPG-liknende aktiviteter som eksempelvis Raids. Nettopp denne type spill er meget populære, og Warner Bros. har ingen tilsvar til Destiny 2, The Division 2 eller Anthem.

Du kan se hele markedsføringsrapporten på de to bildene nedenfor.

Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight

Relaterte tekster

Batman: Arkham KnightScore

Batman: Arkham Knight

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Superhelten som egenhendig revolusjonerte actionspillene gjør sin debut på de nye konsollene. Vi har nok en gang storkost oss i rollen som mørkets ridder...Loading next content